Leilighetene: Noe for enhver smak

Leilighetene i Sollia kommer i forskjellige størrelser og passer ulike plassbehov. Uansett hvilken størrelse du velger, er du garantert å få en leilighet som har svært plasseffektive og praktiske romløsninger. Ulike soner i leilighetene åpner opp for at man kan gjøre det man selv ønsker; enten det er å se en film på tv-rommet, eller slumre foran den varme peisen i stua. Med to separate baderom kan flere ta kveldsstellet for leggetid, og pynting til fest samtidig uten at det blir kø.

 

Med bod i parkeringskjelleren og utvendig skibod, har du i tillegg gode oppbevaringsmuligheter til tingene dine, uten at dette skal gå på bekostning av plassen i selve leiligheten.

 

Her ser du eksempler på to av leilighetene - den minste leiligheten er på ett plan, mens den større versjonen har sine rom fordelt på to plan.

Leiligheter fra 81 – 165 kvm

Salget er i gang

Liten leilighet A1 på 81,5 m2 (BRA)

Endeleiligheten A1 har peis (vedfyrt), terrasse rett på marka og har ved/skibod rett på utsiden av inngangsdøren.

Leiligheten ligger sørvendt og har gode sol- og utsiktsforhold.

 

A1 - er en 4-roms hjørne og endeleilighet oh har ved/skibod rett på utsiden av inngangsdørenmed. Du finner to fulle baderom, det ene med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 2 soverom, begge med inngang fra gangen og separat TV-stue i stuen med skyvedør (soverom 3). Stor og romslig stue / kjøkken på ca. 38 kvm og peis. Funksjonelt kjøkken med halvøy. Stor uteplass på ca. 16,5 kvm - terrasse rett på marka. Den er beliggende direkte sydvendt med gode solforhold. Leilighetens vestside blir liggende ut mot Vrimletunet.

 

Leiligheten A1 er på 81,5 m2 (BRA)

Stor leilighet A8, over 2 plan, totalt 116 m2 (BRA)

1. etasje på 81,5 m2 (BRA)

2. etasje på 34,5 m2 (BRA)

Endeleiligheten A8 er en 5(6)-roms hjørne og endeleilighet med to fulle baderom, det ene med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 2 soverom, begge med inngang fra gangen, sammen med trapp opp til toppetasjen. Stor og romslig stue / kjøkken på ca. 41 kvm og peis.

Funksjonelt kjøkken i åpen løsning mo stuen. Stor uteplass på ca. 10 kvm beliggende direkte sydvendt med gode solforhold.

Toppetasjen måler ca. 34,5 kvm og inneholder 2 soverom og ei loftstue som er åpent ned mot hovedetasjen.

 

Leiligheten A8 er på 116 m2 (BRA)

Alle bilder er illustrasjonsbilder og kan avvike fra ferdig bygg. Når prosjektet kommer for salg vil det komme detaljerte beskrivelser for hver leilighet.

 

Meld interesse for Sollia Norefjell for å bli oppdatert >>