Kvalitet som tåler livet

Når du investerer i en leilighet i Sollia får du et bosted som er skapt for å brukes, benyttes og elskes. Den skal tåle både lek, moro, og besøk. Derfor har vi gjennomgående kun valgt kvalitetsmaterialer som vil sørge for at leiligheten kan brukes i flere år og generasjoner, uten å bære store preg av det.

 

Både lekkert og solid

Kvaliteten er gjennomgående fra topp til tå, og fra rom til rom. Gulvet i oppholdsrommene er laget av en-stavs eikeparkett med fas fra Boen- et slitesterkt produkt som tåler bruk, og som er tørket for å tåle det nordiske klimaet.

 

Veggene i alle oppholdsrom er kledd med sprekkpanel i furu fra Moelven, og beiset i en lekker skigardsgrå farge. Solid og lunt, og perfekt for å henge opp flotte bilder av familie og opplevelser i Norefjellområdet.

 

På kjøkkenet finner du Scala; en flott og tidsriktig innredning fra ærverdige Sigdal. Uttrykket og designet er tidløst med en enkel ramme. Ditt valg av tilbehør avgjør om du ønsker å forsterke det moderne uttrykket i dette designet, eller løfte fram vintagefølelsen i det. Det generelle uttrykket er skandinavisk, og passer derfor perfekt inn i fjellheimen som omgir Sollia. Kjøkkenprodusenten er lokal, og har produksjon i nabokommunen til Norefjell; Eggedal.

 

Sollia og Norefjell – en bærekraftig destinasjon

For å sørge for at Sollia følger sporet til Norefjell som en bærekraftig destinasjon, er alle underentreprenører valgt med bakgrunn i at de leverer og jobber med bærekraftige løsninger. Å redusere fotavtrykket vårt for framtidens generasjoner er svært viktig, og vårt mål er at de som vokser opp på Sollia nå, fortsatt skal være der om 50 år.

 

For å fremme samarbeid og fokus på bærekraft og miljøvennlige tiltak, er Sollia Norefjell også en del av samarbeidsnettverket Visit Norefjell.

Illustrasjonsbilder fra leilighetene

Alle bilder er illustrasjonsbilder og kan avvike fra ferdig bygg. Når prosjektet kommer for salg vil det komme detaljerte beskrivelser for hver leilighet.

Meld interesse for Sollia Norefjell for å bli oppdatert >>