Norefjell – en fantastisk skidestinasjon

For den som elsker livet på ski, er Norefjell en riktig destinasjon. En leilighet i Sollia vil blant annet gi deg en unik nærhet til et av landets beste skianlegg og vakker natur året rundt. 123

 

For både små og store

Norefjell Skisenter har Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget med 14 heiser, og gir deg boltreplass i over 30 nedfarter som passer alle nivåer, enten du er nybegynner eller erfaren. Skiparken legger vekt på at man skal kunne både leke og utvikle seg på ski, og tilbyr derfor både kurs og skiskole.

 

Stort utvalg

Her vil hele familien i tillegg finne mye skiglede, og et godt utvalg av aktiviteter, opplevelser, bespisning og shopping. De som elsker adrenalinkicket kan utfordre seg selv i terrengparkene, kjøre ski på tid eller prøve skicrossen. Hvis man vil slappe av etter en lang dag i bakken, kan dette gjøres med god mat og drikke på de mange spisestedene i skisenteret, eller i spaet på Norefjell Ski & Spa.

 

Sesongkort gir fordeler

Ved kjøp av leilighet i Sollia kan det være greit med et sesongkort til Norefjell Skipark. Dette gir mange ulike fordeler og rabatter i butikker og spisesteder.

 

Langrenn – mil på mil med skiglede

Norefjell er også et fantastisk sted for å stå på langrennsski og oppleve nærhet til naturen rundt deg. Løyper blir kjørt opp av Norefjell Turforening – en forening som er etablert og drevet av hytteeiere og grunneiere for å sikre gode langrennsspor og turopplevelser. Løyper kjøres blant annet opp i deler av Nedre Djupsjøløype, Midtre Djupsjøløype, Øvre Djupsjøløype, Høgevardeløypa og løypene langs Krøderen.

Bilder fra Norefjell

Alle disse fine bildene fra Norefjell har vi fått låne fra www.norefjell.com.

 

Kunst, kultur og natur

Norefjellområdet byr på ekstraordinære naturopplevelser hele året. Om vinteren bugner det av skientusiaster i fjellet, og av ivrige turgåere og utforskende ellers i året. Spennende turer og et rikt kunst- og kulturtilbud er viktige nøkkelord for Norefjell.

 

Det er turene som teller

Om du foretrekker å gå høyt til fjells, eller i skog og mark, så har du uendelig mange muligheter i Norefjell. Prøv deg på Høgevarde – en av Norges beste utsikter, eller ta en tur til Storleinåsen. Her går turen langs et vakker elveleie med badeplass – perfekt om sommeren! Hvis du vil ha med deg familien og barnevogna på tur, kan du gå rundt Kjærlighetsstien, en fin rundtur om Øvre Djupsjøløype. Se kart her: https://www.visitnorefjell.com/assets/bilder/kart/turkart-norefjell.pdf

 

Livet på hjul er også mulig, Norefjellområdet innehar fine sykkelruter i ulike terreng. Ta en rolig sykkeltur med familien, eller bryn deg på utfordrende stier med litt fart i.

 

Kunst, kultur og opplevelser

Norefjellområdet er også godt kjent for sitt rike kunst- og kulturtilbud. Historie står sterkt i regionen, og hele familien kan besøke blant annet hjemmet til folkekjære Th. Kittelsen, Blaafarveværket museum, Krøderbanen, Sigdal Museum, Eggedal Mølle og mye mer.