Norefjell Eiendomsutvikling

Lokal, langsiktig og med solid kompetanse. 

Sollia bygges av Norefjell Eiendomsutvikling. Bak Norefjell Eiendomsutvikling står den lokale eiendomsutvikleren BoKvalitet AS, og familien Gulsvik som er grunneiere på Norefjell.  Dette samarbeidet gjør Norefjell Eiendomsutvikling til et selskap med solid faglig kompetanse og et eierskap med mange års erfaring med eiendomsutvikling.

 

Målet med utviklingen av dette prosjektet har vært å skape praktiske «hytteleiligheter» som er tilrettelagt for en aktiv bruker. Konseptet er godt utarbeidet og gjennomtenkt, og Sollia er derfor tilpasset omgivelsene og Norefjell. Interessen for prosjektet har vært overveldende, og dette tyder på at konseptet faller i smak.

Sollia_Norefjell_i_hems.jpg

Planløsningene er knadd for å komme frem til gode og effektive løsninger for de som skal bo der – både ute og inne – slik som parkering i kjeller og med heis. Tanken på beboeren og dens velvære og behag er gjennomgående i alle arkitektoniske valg som er tatt; blant annet gjesteparkeringsplass, oppvarmet bod i kjelleren og vrimletunet med hyggelige møteplasser og treffpunkter for både voksne og barn. Hele reisen fra man står opp til man legger seg om kvelden er gjennomtenkt, og konseptet utarbeidet deretter.