Sollia_Norefjell_solnedgang.jpg

Om Sollia Norefjell

15 fantastiske leiligheter med solrik beliggenhet, garasje, heis og store uteplasser på Norefjell
Leiligheter fra 81 – 166 kvm

Priser fra 4 950 000 til 11 500 000,-Salgsstart 24.02.2021 kl 12:00

Sollia Norefjell

Smarte løsninger

Da er planleggingen i sluttfasen og vi er stolte av å kunne presentere dette nye leilighetsprosjektet på Norefjell. Her kommer det 15 leiligheter fra 80-170 kvm til salgs på nyåret. Prosjektet ligger solrikt til i sørvendt helning med gode lys og utsiktsforhold. Sollia ble derfor et naturlig valg av navn til prosjektet. Sollia ligger svært sentralt til nær «sentrum» i skianlegget, men allikevel tilbaketrukket i idylliske omgivelser.

 

Ski «in/out» med 100 meter til løypenett for langrenn og 200 meter til alpinbakkene. I planleggingen av disse leilighetene har vi brukt mye tid på å finne praktiske løsninger som ivaretar en aktiv eier på en best mulig måte. Her blir det trimrom og hobbyrom i kjeller hvor hver leilighet også har egen parkeringsplass med tilhørende bod som er oppvarmet for oppbevaring av treningsutstyr og tørking av yttertøy/sko.

Vi føler også at vi har lyktes i å skape gode planløsninger og valgt et innvendig uttrykk som innbyr til «hyttekos» på fjellet. Vi har også vektlagt at det skal være mulig å invitere venner og bekjente til en hyggelig hyttehelg uten at man bor «oppå» hverandre.

Se flere bilder her ->

Sollia_Norefjell_i_stuepeis.jpg
Kart skiheiser Norefjell med PIN.png

Leilighetene​ ligger rett i nærheten av skibakkene og langrensløypene på Norefjell.