Midt i smørøyet for skientusiaster

Hvis man er glad i livet på ski, er det ingenting som er bedre enn å stå opp om morgenen – nyte en kopp med varm drikke, spenne på seg utstyret og skli rett ut i bakken for en dag fylt med opplevelser og adrenalin. Tid du sparer på å komme deg rett i bakken eller langrennsløypa, er tid du heller kan bruke på andre ting som gjør hyttelivet behagelig.

 

Sollia ligger svært sentralt til nær «sentrum» av Norefjell skisenter, men likevel tilbaketrukket i idylliske omgivelser. Det er 100 meter til nærmeste løypenett for langrenn, og 200 meter til alpinbakkene, noe som gjør det fullt mulig å gå på ski både inn og ut av anlegget fra leilighetskomplekset.

 

Leilighetene er sørvendte, noe som gir fantastisk utsikt og nydelige solforhold. Når været er på sitt beste, er Sollia virkelig plassen å være. Se utsikten og nærheten til sentrum av skisenteret i videoene nedenfor.

Norefjell skisenter tilbyr en mengde forskjellige løyper og fasiliteter; blant annet 14 heiser of 30 nedfarter som passer til alle nivåer. I tillegg er skisenteret tilrettelagt for at hele familien skal ha flotte opplevelser både med og uten ski.

 

Les mer om Norefjell skisenter her >

 

Etter en dag ute i kaldt vær, kan du henge klær og utstyr til tørk i den oppvarmede boden tilhørende leiligheten din, og lande godt i sofaen foran peisen, med roser i kinnene og den gode følelsen av frisk fjelluft i kroppen.

 

Frister det? 

Registrer din interesse her, og motta mer informasjon om prosjektet.